Aanbod meeloopactiviteiten

November: de maand van het meelopen

Inschrijven op een meeloopactiviteit
Heb je interesse in de werkzaamheden van een collega op een andere school? Wil je ervaren hoe een leidinggevende functie er in de dagelijkse praktijk uitziet of wil je (juist eens) praten met iemand die in een gehele andere branche werkt dan jijzelf? Alles is mogelijk tijdens de maand van het meelopen.
Dit jaar kun je meelopen binnen en buiten OMO, niet alleen tijdens de Loopbaan4daagse, maar in de gehele maand november. Staat jouw gewenste functie er niet bij? Geen probleem! Je kunt een specifieke meeloop-wens bij ons indienen door dit formulier in te vullen.
Vermeld zo duidelijk mogelijk waarnaar jij op zoek bent. ProMotion doet er alles aan om een match voor je te vinden.

Je vindt hier het aanbod van functies waarvoor je je kunt inschrijven. Nadat de inschrijving bij ons is binnen gekomen, brengen we jullie onderling met elkaar in contact om een concrete afspraak voor een dag/tijdstip te maken en wederzijdse verwachtingen af te stemmen. Doe je mee? 

Meeloopactiviteit aanbieden?
Lijkt het je leuk om een collega een dag(deel) met jou (functie, afdeling, school) mee te laten lopen en zo bij te dragen aan zijn of haar persoonlijke groei? Graag! We zijn altijd op zoek naar nieuw aanbod van meeloopactiviteiten. Plaats hier je meeloopactiviteit en laat je collega ervaren wat voor een leuke functie | team | school jij hebt! Een meeloopactiviteit kan ook een gesprek zijn over je functie of een uitwisseling, waarbij je een kijkje in elkaars keuken neemt. Het hoeft dus zeker niet veel van je tijd te kosten en levert je zelfs veel inzichten en leuke, waardevolle contacten op. 

Let op: Alleen volledig ingevulde formulieren worden door het systeem herkend! Vul dus alle velden in en geef ook aan dat u geen robot bent!