Aanbod meeloopactiviteiten

November: de maand van het meelopen

Meeloopactiviteit aanbieden?
Lijkt het je leuk om een collega een dag(deel) met jou (functie, afdeling, school) mee te laten lopen en zo bij te dragen aan zijn of haar persoonlijke groei? Graag! We zijn altijd op zoek naar nieuw aanbod van meeloopactiviteiten. Plaats hier je meeloopactiviteit (vul minimaal 1 datum met tijdstip in!) en laat je collega ervaren wat voor een leuke functie | team | school jij hebt! Een meeloopactiviteit kan ook een gesprek zijn over je functie of een uitwisseling, waarbij je een kijkje in elkaars keuken neemt. Het hoeft dus zeker niet veel van je tijd te kosten en levert je zelfs veel inzichten en leuke, waardevolle contacten op. 

Let op: Alleen volledig ingevulde formulieren worden door het systeem herkend! Vul dus alle velden in (MINIMAAL 1 DATUM MET TIJDSTIP en geef ook aan dat je geen robot bent!


Inschrijven op een meeloopactiviteit
Heb je interesse in de werkzaamheden van een collega op een andere school? Wil je ervaren hoe een leidinggevende functie er in de dagelijkse praktijk uitziet of wil je (juist eens) praten met iemand die in een gehele andere branche werkt dan jijzelf? Alles is mogelijk tijdens de maand van het meelopen.
Dit jaar kun je meelopen binnen en buiten OMO, niet alleen tijdens de Loopbaan4daagse, maar in de gehele maand november. Staat jouw gewenste functie er niet bij? Geen probleem! Je kunt een specifieke meeloop-wens bij ons indienen door dit formulier in te vullen.
Vermeld zo duidelijk mogelijk waarnaar jij op zoek bent. ProMotion doet er alles aan om een match voor je te vinden.

Je vindt hier het aanbod van functies waarvoor je je kunt inschrijven. Nadat de inschrijving bij ons is binnen gekomen, brengen we jullie onderling met elkaar in contact om een concrete afspraak voor een dag/tijdstip te maken en wederzijdse verwachtingen af te stemmen. Doe je mee? 

 

 

 

 

Tijdens de Loopbaan4daagse kun je workshops volgen van OMO-collega’s, externe trainers/coaches en de loopbaanadviseurs van ProMotion. Het programma is gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling, leerzaam maar vooral ook leuk. Iedereen is welkom: docenten, ondersteunend personeel, leidinggevenden. De Loopbaan4daagse is voor alle medewerkers.

Programma
Dit jaar organiseren we het grootste deel van het programma in Tilburg. Je bent te gast op het Bureau OMO. De routebeschrijving vind je hier.

Loopbaancafé
Dagelijks starten we met een Loopbaancafé vanaf 15.30 uur. Een leuke gelegenheid om in contact te komen met collega's van andere scholen. Je kunt hier uiteenlopende loopbaanvragen stellen. Er staat altijd een loopbaanadviseur voor je klaar. Er worden activiteiten aangeboden waarmee je meteen interessante gesprekken op gang brengt. 

Workshops 
Na het Loopbaancafé nodigen we je graag uit om deel te nemen aan een van de workshops die starten om 16:30 uur. In de pauze van de workshops zorgen we voor een gezonde en smakelijke maaltijd. De eindtijd van de workshops is circa 20:00 uur.

Naast dit middag-/avondprogramma zijn er gedurende de week de week wandelworkshops te volgen en kun je kennismaken met e-coaching.
Indien de workshop van je keuze vol zit, kunnen we je op de wachtlijst plaatsen. Neem in dat geval contact op met ons via het contactformulier.

Talentenscans
Maak gebruik van de mogelijkheid om een Talentenscan te doen en krijg inzicht in je kwaliteiten en hoe je deze kunt inzetten. Voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden klik hier

Meeloopactiviteiten
Tijdens de Loopbaan4daagse en in de gehele maand november kun je ter inspiratie meelopen met collega’s binnen en buiten OMO. Bekijk hier het aanbod of plaats zelf een meeloopactiviteit voor een collega.