FAQ

FAQ

Je schrijft je in op de meeloopactiviteit van je keuze. Je krijgt van ons een bevestigingsmail en wij zorgen dat je de contactgegevens krijgt van de collega met wie je wilt meelopen. Je legt zelf contact zodat jullie samen verder zaken kunnen afstemmen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de datum, het tijdstip en de duur van het meelopen. Ook is het van belang te bespreken welke zaken je graag zou willen zien/ervaren en verwachtingen op elkaar af te stemmen.

De Loopbaan4daagse vindt in 2017 grotendeels plaats op het OMO Bureau. klik hier voor een routebeschrijving.


De wandelworkshops en workshops met het paard als spiegel vinden op andere locaties plaats. Raadpleeg de informatie bij de betreffende workshops voor de actuele informatie

Heb je je ingeschreven voor een workshop en ben je verhinderd? Stuur dan z.s.m. een mail met je naam, mailadres en telefoonnummer, en de naam van de activiteit waarvoor je je wilt afmelden, naar promotion@omo.nl 

Doe dit ruim op tijd, zodat een ander eventueel jouw plaats in kan nemen. 

Nee, het is zeker ook voor collega's die nog lang met plezier en uitdaging bij OMO willen (blijven) werken.

Als je werkt bij een OMO-school heb je geen baan voor het leven, maar een loopbaan waarbij je wordt gestimuleerd om te werken aan je professionalisering en je inzetbaarheid. Dat kan door training en opleiding, maar ook door kennis te delen met collega’s van binnen en buiten de school. Want: als je het beste uit jezelf haalt en plezier hebt in je werk, verrijk je daarmee het onderwijs aan onze leerlingen. Het is dus zeker ook voor collega's waarvan het einde van hun diensttijd bij OMO nog lang niet in zicht is!

Deelname aan de Loopbaan4daagse betekent dat je bezig met je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Leidinggevenden staan daar over het algemeen positief tegenover en faciliteren dat voor zover mogelijk en haalbaar. Ons advies: bespreek welke belemmeringen jouw leidinggevende mogelijk voorziet en zoek gezamenlijk naar een oplossing.