Workshops

 

Tijdens de Loopbaan4daagse kun je workshops volgen van OMO-collega’s en externe trainers/coaches. Het programma is gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling, leerzaam maar vooral ook leuk. Iedereen is welkom: docenten, ondersteunend personeel, leidinggevenden. De Loopbaan4daagse is voor alle medewerkers.

Vanaf nu kun je je inschrijven voor de workshops en de overige activiteiten van de Loopbaan4daagse 2018

Programma
Je bent te gast op het Bureau OMO. De routebeschrijving naar het Bureau OMO vind je hier.

Loopbaancafé
Dagelijks starten we met een Loopbaancafé vanaf 15.30 uur. Een leuke gelegenheid om in contact te komen met collega's van andere scholen. Je kunt hier uiteenlopende loopbaanvragen stellen. Er staat altijd een loopbaanadviseur voor je klaar. Er worden activiteiten aangeboden waarmee je meteen interessante gesprekken op gang brengt. 

Workshops 
Na het Loopbaancafé nodigen we je graag uit om deel te nemen aan een van de workshops die starten om 16:30 uur. In de pauze van de workshops zorgen we voor een gezonde en smakelijke maaltijd. De eindtijd van de workshops is circa 20:00 uur.

Naast dit middag-/avondprogramma zijn er gedurende de week wandelworkshops te volgen en kun je kennismaken met e-coaching. Indien de workshop van je keuze vol zit, kunnen we je op de wachtlijst plaatsen. Neem in dat geval contact op met ons via het contactformulier.

Meeloopactiviteiten
Tijdens de Loopbaan4daagse en in de gehele maand november kun je ter inspiratie meelopen met collega’s binnen en buiten OMO. Bekijk hier het aanbod of plaats zelf een meeloopactiviteit voor een collega.